Dara Bubamara pokazala obline na beogradskom splavu! (FOTO)

Pevačica Dara Bubamara još nije otišla na more, mada je šlauf ipak obezbedila. Istina, ovaj njen nije na naduvavanje ni za spasavanje, ali zato propisno talasa!

Dara Bubamara splav

Naime, Dara je u svom stilu za nastup obukla uske crne helanke, isturila goli stomačić, pokazala salce i bujne grudi i zaplesala u stilu trbušnih plesačica! Nije izostao ni korset sa šljokicama, koji je takođe više otkrivao nego skrivao, te su Radojkine grudi vapile da izlete pravo u pibliku!

Dara Bubamara blejvoc

Muškom delu, međutim, uopšte nisu smetali Darini salčići, naprotiv! Aplauzi su se prolamali pri svakom pregibu, a vrhunac je nastupio kad je zanosna pevačica počela da izvodi striptiz! Prsluče je skidala, vrckala, prsila se, a kao da to nije dovoljno, često se privatavala za sopstveno međunožje! Svaki put kad bi crveni dugi nokti zalutali na intimne delove, to je bilo propraćeno ovacijama, pa se Dara trudila da to što češće čini!

Dara Bubamara Blejvoc

Da je puna energije i u formi, srpska Rijana, kako je zbog frizure zovu, pokazala je zavodljivim spuštanjem zadnjice do poda i uvijenjem na bini poput profesionalnih striptizeta! Luda žurka na splavu „Blejvoč“ trajala je do ranih jutarnjih sati, žene su vrištale na Darine hitove, a muškarci uživali u nastupu koji je obilovao erotikom. Da se zna – kad Dara peva, ima da se uživa za sve pare!

Dara Bubamara Blejvoc

izvor: Alo
foto: Beogradnocu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s