Ana Nikolić napravila ludnicu u Kotoru! (FOTO)

Hiljade muškaraca nestrpljivo je čekalo da izađe na binu, a kad se pojavila nakon pola sata zakašnjenja, nastala je prava ludnica.

Ana Nikolic Maximux

Pevačica Ana Nikolić napravila je u petak uveče haos na nastupu u Kotoru u diskoteci ‘Maximus’, gde je bez prestanka igrala više od tri sata. Hiljade muškaraca nestrpljivo je čekalo da izađe na binu, a kad se pojavila nakon pola sata zakašnjenja, nastala je prava ludnica.

Ana Nikolic Maximus

U jednom trenutku tokom nastupa Nikolićevu je ponela atmosfera, pa se popela na šank koji se nalazio do scene i počela da skače po njemu. Iako se videlo da pije samo sok, pevačica je izgledala kao da je popila koju čašicu više, posebno u trenucima kada je malo falilo da padne sa šanka u publiku.

Ana Nikolic Maximus

Kako je podgrevala atmosferu, tako su se kaiševi njene duge crne haljine obmotali oko njenih nogu, zbog čega je malo falilo da padne na glavu. Kada je primetila da je vrag odneo šalu, ona se odmah vratila na binu i sa sebe skinula visoke potpetice jer su je očigledno zabolele noge, pa ih bacila sa strane. Publika je bila oduševljena Aninom energijom, a brojni pripadnici jačeg pola pokušali su da joj priđu kako bi se upoznali. Odlično raspoloženi fanovi su sve vreme pevali uglas pevačicine stare, ali i hitove sa poslednjeg albuma.

Ana Nikolic Maximus

izvor: Kurir
foto: Facebook

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s