Slađa Delibašić operisala koleno!

Denserka pre dva dana na VMA hitno operisala koleno jer je bol zbog povrede meniskusa pre četiri godine postao nesnosan.

Sladja u bolnici

Slađa Delibašić pre nekoliko dana hitno je operisala levo koleno na Vojnomedicinskoj akademiji, a posle nekoliko sati puštena je na kućno lečenje!

Denserka je nakon hirurške intervencije ležala na odeljenju traumatologije. Ekipa dnevnog lista joj je otišla u posetu neposredno posle operacije i zatekla je omamljenu od anestezije kako nepomično leži u krevetu. Sobu je delila sa dve bake, uz koje joj je vreme brže prošlo. Iako je bila iscrpljena, a noga u zavojima, ona nas je dočekala sa osmehom. Čim nas je ugledala na vratima, rekla je: „Vodite me kući“, a onda nam je objasnila da se konačno rešila svih muka koje joj je zadavalo povređeno koleno.

Sladja Delibasic u bolnici

– Ovu povredu vučem već četiri godine i tek sada sam je se rešila. Hvala bogu da sam se konačno operisala. Zahvalna sam medicinskom osoblju ove ustanove koje se maksimalno angažovalo da sve prođe bez problema i ne znam na koji način da im se odužim. Loše se osećam zbog anestezije, ali brzo će proći. Za sedam dana sve će biti kao da se ništa nije dogodilo. Zbog napornog treninga povredila sam meniskus, a od sada će sve biti kao pre – rekla je Slađa.

Sladja u bolnici

Delibašićeva se pohvalila da njene ćerke Silvija i Marinela maksimalno brinu o njoj, kao i da ju je zvao bivši suprug Đole Đogani da joj poželi brz oporavak.

izvor: Kurir

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s