Elvira Rahić će održati 10 koncerata tokom Bajrama!

Mada nije jedna od onih pjevača koji se vole hvaliti brojem gostovanja, Elvira Rahić je, kako smo čuli, sigurno jedna od najzaposlenijih estradnih umjetnika u regionu.

Elvira Rahic Bajram

Iako bi sedmično mogla održavati i po četiri koncerta, Elvira Rahić ne prihvata svaku ponudu te uglavnom nastupa dva puta u sedam dana, ne želeći zbog posla trošiti svoje slobodno vrijeme. Elvirin profesionalizam na bini prepoznali su vlasnici brojnih ugostiteljskih objekata, kako iz BiH tako i inozemstva, pa je do prije nekoliko dana bila “borba” oko njenog angažmana za bajramske praznike.

Sigurno da su najsretniji oni kojima je pošlo za rukom da se dogovorene s pjevačicinim menadžementom oko gostovanja. A Elvira će za predstojeći Bajram u BiH održati četiri koncerta.

Po završetku četvrtog, Elvira sjeda u avion jer putuje u Ameriku. Tamo će u organizaciji Islamske zajednice Bošnjaka Sjeverne Amerike održati čak šest koncerata. Tako će ova popularna bosanska pjevačica za ramazanski Bajram imati čak deset koncerata čime se definitivno svrstava među najzaposlenije naše pjevačice.

Inače, Elvira uveliko priprema novi CD, a o detaljima istog kao i svom privatnom životu, uskoro ćete čuti njenu ekskluzivnu ispovijest.

izvor: Expres

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s